elektrovelosipedi.com

Защо електрически велосипед

Електровелосипедът е удобната и практична алтернатива на трафика, замърсяването на околната среда от изгорели газове, скъпото гориво, нередовния градски транспорт.

С него вие ще можете:

-да избягвате досадните градски задръствания, които за съжаление стават все по-страшни;

-да стигате до офиса без да се нуждаете от спешен душ, защото сте се потили в градския транспорт, в автомобила си без климатик или сте въртели с часове педалите на велосипеда си по някой наклон,

-да изминете 50 км. пробег за 20 стотинки, което няма как да ви се случи даже и с градския транспорт,

-да забравите за винетки, данъци,шофьорски книжки, регистрации, застраховка гражданска отговорност и други непредвидени такси,

-да развивате висока средна скорост, дори по-висока от тази, с която бихте се движили, ако карахте автомобила си в градски условия,

-да паркирате лесно и удобно,

-да се наслаждавате на най-лекото превозно средство, което можете да вземете с вас, където и да сте,

-да освободите гаража си (за разлика от скутерите, моторите и автомобилите, за да съхранявате велосипед не ви е необходим непременно гараж),

-да забравите за досадното бръмчене на двигателя, защото вашият електровелосипед ще е почти безшумен,

-и не на последно място да съхраните природата като спрете да отделяте вредни емисии от изгорели газове след себе си.

 

Разбира се вие ще имате и един напълно функционален велосипед, защото електровелосипедите могат да се движат както на ток, така и с педали. Така, ако забравите да заредите вашия велосипед или решите да повъртите педали, за да поспортувате, няма да имате никакво затруднение.

Ако решите да ползвате вашия електрически велосипед  с друг човек, има двойни велосипеди или възможност да се монтира детска седалка.

От наша страна ние се ангажираме да ви дадем ценни съвети и помощ за избора на вашия първи електровелосипед, като ви кажем всички плюсове и минуси на предлаганите модели батерии и електрозадвижващи комплекти. Заедно ще изберем най-подходящото за вашия начин на живот!

Ако имате вече велосипед и не ви се разделя с него, ние ще го направим електрически, като монтираме електрозадвижващия комплект.

Конфигурацията на вашия електрически велосипед е изцяло съобразенас вашите изисквания. Ние ще се постараем да я изпълним и да ви дадем ценни съвети!